• Informacje na temat:

    faszerowane roladki

Artykuły na temat: faszerowane roladki
  • Roladki z bakłażana

    Smaczna przekąska, która jest prosta w przygotowaniu. Polecamy przepis na roladki z bakłażana faszerowane ryżem i pomidorami.

  • Roladki z kurczaka duszone w białym winie

    ...obrany ząbek czosnku, laurowy listek i gałązkę tymianku. Zrumień czosnek i wyjmij go.  3. Na patelnię wlej oliwę i rozgrzej ją. Włóż roladki. Obsmaż je szybko z obu stron. Wlej wino. Zmniejsz ogień. Duś pod przykryciem przez ok. 20 minut, aż alkohol odparuje, a roladki ładnie się zrumienią. Zobacz także:

  • Roladki z bakłażana z białym serem

    Roladki znakomicie się nadają na lunch, z lekkim sosem pomidorowym lub sałatką. Składają się z plastrów zapieczonego w piekarniku bakłażana, faszerowanego mieszaniną świeżego białego sera beyaz peynir oraz jajek.

  • Faszerowana cukinia w sosie

    ...prowansalskimi. Dusimy około 15 minut, aż sos zgęstnieje.  3. Mięsem z pomidorami smarujemy paski cukinii i zwijamy. Roladki układamy ścisło w naczyniu żaroodpornym i zalewamy pozostałym sosem. Wierzch...

  • Roladki śledziowe faszerowane pesto z orzechów włoskich podawane na chipsie jabłkowym z sosem holend

    Roladki śledziowe faszerowane pesto z orzechów włoskich podawane na chipsie jabłkowym z sosem holenderskim z miodową nutką to delikatna i prosta w przygotowaniu przystawka idealnie łącząca słodkie i kwaskowe smaki z wyrazistym smakiem ryby.

  • Jak wytrybować udka?

    Wytrybować, wyluzować, czyli pozbyć się z mięsa kości. Potem udka można faszerować lub zrobić z nich roladki.

  • Wielkanoc w tradycyjnej i nowoczesnej odsłonie

    ...i białej fasoli. Zaskoczenie, ale i zachwyt na twarzach Twoich bliskich gwarantowany! Na obiad – faszerowany schab czy roladki po hawajsku Śniadanie śniadaniem, ale wielkanocny obiad też ma niebagatelne(...) wszystkim domownikom. Jednak możesz też zaskoczyć ich niecodziennym połączeniem smaków. Czerp natchnienie z najdalszych krain. Zaserwuj roladki z indyka po hawajsku i poczuj egzotyczny smak na wielkanocnym...

  • Pozbawione kości udka można faszerować, robić z nich roladki. Łatwiej też je jeść, zarówno dzieciom, jak i dorosłym...

  • Cukinia? Zapiecz to!

    ...i pietruszkę. Żółty ser ścieramy. Wszystko wkładamy do misy, dodajemy jajka i starannie mieszamy. Nadzienie rozkładamy na cukinii, plastry zwijamy w roladki. Pomidory kroimy na mniejsze części, lekko solimy i przekładamy do brytfanny. Roladki układamy (ciasno, aby się nie rozwinęły) na pomidorach i zapiekamy 15 minut w temperaturze 160°C. Podajemy z białym pieczywem. Cukinia nadziewana mięsem mielonym...

  • Ekspresowe dania na święta. Sprawdzone pomysły

    ...wyprodukowana bez użycia sztucznych konserwantów i wzmacniaczy smaku. My polecamy waszej uwadze białą kiełbasę wieprzową Sokołów Naturrino. "Roladki" ze schabem i z sałatką jarzynową "Roladki" ze schabu faszerowane sałatką jarzynową spodobają się każdemu, kto tradycyjne, dobrze znane potrawy lubi podawać w nieco odświeżonej i bardziej nowoczesnej odsłonie. Nie mamy przy tym wątpliwości, że...

Dyskusje na temat: faszerowane roladki
  • Re: Przyjęcie !

    WITAM.Polecam moje roladki drobiowe z niespodzianką, a także surówkę z kapusty pekińskiej do tego ziemniaki z piekarnika lub kupne szyszki z ziemniaków.Ciasto czekoladowe ,znajdziesz w przepisach kookie-bardzo pyszne. oto linki : http://smaker.pl/przepisy/dania-glowne/przepis/roladki-drobiowe-z-niespodzianka,24781 http://smaker.pl/przepisy/salatki/przepis/sur-oacute-wka-z-kapusty-pekinskiej,7054