• Informacje na temat:

    w co zapakować butelke

Artykuły na temat: w co zapakować butelke
  • Sezon wyjazdowy w pełni! Ruszamy w podróż, a z nami – jedzenie! Żeby kanapki, owoce, sałatki były dłużej świeże, warto spakować je do plastikowego pudełka,...

  • Praktyczna butelka pełna witamin

    ...bloga "Handimania". I tak do butelki można zapakować owoce, np. maliny, borówki, winogrona, warzywa - pokrojone w paski albo grubą kostkę ogórki czy marchewkę, albo domowej roboty batony musli...

  • Elizabeth Hurley trzyma w lodówce tylko butelkę wódki i płatki na oczy

    50-letnia piękność przyznała, że jej lodówka w domu w Londynie nie jest dobrze zaopatrzona, ponieważ gwiazda uwielbia jeść posiłki na mieście. Jednak nadrabia w domu na wsi w Gloucestershire w południowo-zachodniej Anglii. Gdy w nim przebywa, to stara się zdrowo odżywiać i nie kupuje żadnych artykułów spożywczych, które są pakowane w folie.

  • Jeśli udało ci się uzbierać garść kapsli od butelek, bez trudu wyczarujesz z nich zabawne bałwanki. Pomaluj je białą farbą akrylową, a kiedy wyschną,...

  • Podając dziecku na zmianę pierś oraz butelkę, powinnaś odciągać pokarm, również w firmie. Jak to zrobić fachowo i co przygotować?

  • Niezbędny element wyposażenia dziecięcego plecaka

    ...należy zapakować do plecaka naszego dziecka. Butelkę może zastąpić kolorowy bidon – wówczas Twoja pociecha będzie po nią sięgać z większą chęcią. Rano przypomnij dziecku, że wodę należy pić nie tylko na...

  • Jak przedłużyć świeżość  owoców i warzyw?

    Warzywa i owoce myj bezpośrednio przed spożyciem, ponieważ wilgoć sprzyja powstawaniu pleśni, szybszemu ich psuciu się.

  • 6 sposobów na oszczędzenie pieniędzy podczas wakacyjnych podróży

    Wakacyjne podróże, a w szczególności te zagraniczne, wiążą się z kosztami. Jednak są sposoby, dzięki którym można oszczędzić sporo pieniędzy.

  • Marta Grzeszczak, krawcowa z wieloletnim doświadczeniem, radzi jak przechowywać zimowe stroje.

  • Jak uniknąć zatrucia?

    Zwykle po obiedzie coś zostaje. Niezjedzone potrawy wykorzystujemy do przygotowania kolejnego posiłku. Tak robi każda dobra gospodyni. I słusznie! Trzeba jednak pamiętać, by te "nadwyżki" zabezpieczyć przed psuciem się. Jak tylko wystygną, zapakować je w pojemniki i wstawić do lodówki. Naczynia te powinny być zamknięte - to zabezpieczy chłodziarkę przed zaparowaniem i oszronieniem. Potrawy...