• Informacje na temat:

    pizza wegetarianska

Artykuły na temat: pizza wegetarianska
  • Lekka wegetariańska pizza

    Jest delikatna, łagodna w smaku i lekkostrawna.

  • Wiosenna, lekka nowość w Pizza Hut Express

    Od teraz w punktach Express popularnej sieci restauracji czeka na Ciebie lekka pizza pełna świeżych składników. Oferta sezonowa Pizza Hut Express to nowa propozycja dla tych, którzy wraz z nadejściem wiosny chcą przerzucić się na lżejszą dietę. Flatbread Pizza i świeżo wyciskany sok pomarańczowy to idealny pomysł na szybki wiosenny posiłek.

  • Pizza jest jednym z ulubionych dań Polaków. Zajadamy się nią na obiad, kolację i podczas spotkań ze znajomymi. Wcale nie trzeba jej zamawiać z pizzerii, ponieważ swoją wersję pizzy można przyrządzić samodzielnie. Jak? Podpowiadamy.

  • Drew Barrymore tęskni za pizzą

    41-letnia aktorka schudła 9 kilogramów dzięki metodom dietetyczki Kimberly Snyder. Przyznaje jednak, że czasami trudno jej utrzymać dietę.

  • Tarty, pizze i placuszki

    ...warzywno- -jajeczną, smażyć do ścięcia białka, potem danie na patelni zapiekać chwilę w 200°C przy otwartych drzwiczkach piekarnika. Frittatę podawać pokrojoną na kliny, posypaną ziołami. Pizza(...) cieście. Pomidory pokroić, rozłożyć na plackach, posypać fetą. Jajka i śmietanę zmiksować, doprawić, wylać na tarty. Piec 30 minut w 180°C. Pizza z salami i rukolą Składniki na 4 porcje: Ciasto...

  • Co najchętniej zamawiają Polacy?

    Za zamówiony posiłek z dostawą statystyczny Kowalski płaci średnio 56 złotych. Jedzenie kupujemy przeważnie w weekendy, najczęściej wybieranym przez nas daniem jest pizza, a zamówienia składamy zwykle telefonicznie.

  • Mąka migdałowa - jak zrobić, do czego używać?

    Osoby, które chcą wyeliminować gluten z diety, mogą sięgnąć po mąkę migdałową. Jej przygotowanie nie jest aż tak trudne, aczkolwiek nie do wszystkich potraw można jej używać. Mąka migdałowa jest cennym uzupełnieniem diety wegetariańskiej i wegańskiej.

  • Smaki Dalekiego Wschodu

    Każdy z nas ma za sobą kilka dalekich podróży, jeśli nie krajoznawczych, to na pewno kulinarnych. Jedząc pizzę Margheritę odwiedzaliśmy Włochy, rozkoszując się serem pleśniowym zawitaliśmy do Francji, a zajadając popcorn lub hot-doga wstąpiliśmy do USA. Może teraz warto pojawić się na Dalekim Wschodzie?

  • Monika Mrozowska: Mam apetyt na więcej

    Propagatorka zdrowego odżywiania i kreatorka smaków, które niejednego mogą zaskoczyć. Twardo stąpa po ziemi, choć nie brak jej entuzjazmu i pasji, by spełniać się w roli kochającej mamy. O tym, jak spędzać więcej czasu z przyjaciółmi i sprawić, by w oczach ukochanego pojawił się żar namiętności, rozmawiam z Moniką Mrozowską, aktorką i autorką książek z bardzo smacznymi przepisami.

  • Druga część bestsellerowego  "Doradcy smaku"

    ...i drogich składników. Kaczka z sosem miodowym, oryginalna francuska pizza czy słodki przekładaniec to rozwiązania, które podbiją każde podniebienie.  To wszystko sprawia, że książka jest praktycznym...