• Informacje na temat:

    panierowanie

Artykuły na temat: panierowanie
Zdjęcia na temat: panierowanie
Wideo na temat: panierowanie
  • Panierowane kęski z kurczaka z piekarnika - jak je zrobić?

    Zwykły filet z kurczaka nie musi mieć powtarzalny smak i format - takie delikatne mięso idealnie nadaje się do przyrządzania wybornych przekąsek, które świetnie sprawdzą się jako miła odmiana dla drobiowych kotletów czy ciężkich potrawek z kurczaka. Kęski z kurczaka przygotowuje się bardzo szybko i to dosyć tani sposób na aromatyczne danie! Zobaczcie, jak łatwo je zrobić!

  • Najlepszy przepis na kotlety drobiowe

    Jak zrobić dobry kotlet drobiowy? W Polsce kotlety kojarzymy raczej z mięsem wieprzowym ze schabu, jednak coraz większe uznanie zdobywa kotlet zrobiony z piersi kurczaka - drobiowe mięso idealnie nadaje się również na przygotowanie tego tradycyjnego dania obiadowego. Jak przygotować kotleta drobiowego? Jak go panierować, a jak smażyć? Zobaczcie naszą instrukcję dla niezaawansowanych, jak przygotować kotleta drobiowego!

  • Przepis na wyborne krążki z cukinii

    Cukinia to przepyszne warzywo, z którego można przygotować znakomite dania i przekąski. Pieczone krążki z cukinii to znakomity pomysł na szybkie, lekkie danie, którego smak z powodzeniem zastąpi gotowe, ale często niezdrowe przekąski, które można znaleźć w sklepach. Pokrojone plastry soczystej cukinii panierowane w wyrazistej w smaku otoczce z bułki tartej, odrobiny przypraw i tartego, twardego sera Dziugas mild - to danie, które przyrządzisz w parę chwil!

Dyskusje na temat: panierowanie
  • szybko-prosto-smacznie-zdrowo

    Naprawdę szybki, a przy tym smaczny i zdrowy obiad wg Wabika. 1) Mięso kurczaka, smażone lub duszone, przyprawione wg indywidualnego gustu (ale nie panierowane, bo panierowanie jest pracochłonne). Kurczakowi na patelni wystarczy kilka minut. 2) Paczka mrożonych warzyw na patelnię. Również kilka minut. 3) Jeżeli ktoś potrzebuje jeszce wypełniacza, to rrównoczesnie na innym palniku gotujemy ryż

  • Re: Papryka kusi

    Jakoś nie widać zielonego szpinaku w roladkach, ale coś co wygląda na roztopiony ser. I wygląd części zewnętrznej roladek, wskazuje na panierowanie. Mimo wszystko lubię dokładne przepisy, zgodne ze zdjęciem.

  • Re: Ryby mają głos

    Panierowanie lososia ;/ fu!