• Informacje na temat:

    lacznie kolorow

Artykuły na temat: lacznie kolorow
  • Wrocila z Polski Zawszeanka i napisala, ze przerazily ja moje rowiesniczki chodzace po polskich ulicach. Szare, mysie bez kolorow - smutne. I smutno...

  • Citroën C4 Cactus: Skomponuj i jedź

    9 kolorów nadwozia, 4 kolory poduszek, 5 kolorów tapicerek - wybierając Citroëna C4 Cactus, możesz zaszaleć z kolorami.

  • Koncertowe wymagania Kanye Westa i Jaya Z

    Autor hitu "Only One" ma całą listę specyficznych wymagań, kiedy jest w trasie, łącznie ze specjalnym głośnikiem, którego nie produkuje się już od 10 lat.

  • Świat szybkich numerków

    Codzienny wyścig z czasem, szybka kariera, szybkie pieniądze - wszystko to powoduje, że szybkie stają się także inne sfery naszego życia, łącznie z tymi najbardziej intymnymi.

  • A kysz pryszczu!

    Dojrzewanie wiąże się z burzą hormonalną. Dziecięca, dotąd nieskazitelna skóra staje się nagle chropowata, błyszcząca, ma ziemisty kolor, pojawiają się na niej zaskórniki i pryszcze.

  • Włosy wiosną

    Najwięcej mają blondyni i blondynki - nawet 140.000. Najmniej osoby rude - około 90.000. W środku stawki plasują brunetki i szatynki. Włosy. Dlaczego mają różny kolor? Jak szybko rosną? Czy wiosną potrzebują specjalnej opieki? Zapytaliśmy o to Beatę Berendowicz i Sławka Kublina z Akademii Berendowicz & Kublin.

  • Soczysty deser z galaretką

    Słodko-kwaśne ciasta z cytrusami.

  • Sernik z malinami

    Popisowy deser.

  • Jak nie popełniać błędów

    Jak się nauczyć ortografii? Trzeba czytać! Zawsze powtarzał to mój tata. Czytaj, dziecko, gazety, książki, czytaj wszystko, co wartościowe, co najprawdopodobniej zostało solidnie zredagowane, dobrze wydane. Po prostu czytaj. I taka jest prawda! Z książek zapamiętałam wiele słów. Najbardziej pamiętam słowo "rzygać". Zawsze myślałam, że pisze się je przez "ż", dopóki ktoś nie zrzygał się w Harrym Potterze. Od czasu Harry’ego wiem już, jak "rzygać"! - pisze Paulina Mikuła, autorka książki...

  • Znajduje się w wielu zupach w proszku, przetworach rybnych (np. pastach), wędzonych rybach, dżemach, konserwach z czerwonych owoców, lodach, sosach, przyprawach...