• Informacje na temat:

    herbata mrożona z owocami

Artykuły na temat: herbata mrożona z owocami
  • Nowalijki mogą być groźne. Sprawdź, co zawierają!

    ...organizm, należy odstawić lub przynajmniej ograniczyć picie takich napojów, jak herbata i kawa. Zwłaszcza zbyt duże ilości kawy mogą przyczyniać się do niestrawności, nudności, skurczów jelit, obciążenia wątroby i bólów żołądka. Wielu naukowców nadal uważa też, że zarówno kawa, jak i herbata odwadniają organizm. Od kilku sezonów modnym elementem diet oczyszczających są zielone koktajle. Napoje...

  • To o śliwkach musisz wiedzieć

    Jaka odmiana jest najlepsza do ciast? Jak ususzyć śliwki, po co namaczać i jak mrozić. Na te pytania odpowiada Hanna Szymkiewicz, doświadczona mistrzyni kulinarna.

  • Zmysłowe granaty

    ...się nam ze słodkimi daniami, np. cynamon, z wytrawnymi składnikami - warzywami czy owocami morza. Ta powieść otworzyła mi drzwi do nowego kulinarnego rozdziału. Obok owoców granatu przechodziłam...

  • Pozytywne orzeźwienie

    Przywitaj słoneczne dni z inspirującym owocem mango! Daj się skusić i rozkoszuj się wspaniałym smakiem nowego, schłodzonego napoju Lipton Ice Tea Green Mango. Poczuj jak dobrodziejstwo zielonej herbaty mrożonej pozytywnie nastawia cię do świata i inspiruje do dobrej zabawy. Niech Lipton Ice Tea Green Mango towarzyszy ci podczas wszystkich pozytywnie radosnych chwil! Nowa, mrożona herbata Lipton...

  • Wzmocnij organizm

    Wykorzystaj sprzymierzeńców swojego organizmu: wodę, zioła, ziarna, warzywa i owoce. Poznaj proste sposoby na walkę z toksynami.

  • Dolce Vita

    ...rozwój bakterii okołozębowych i chroni przed próchnicą. Kupuję więc pudełko sproszkowanej stewii, która pachnie jak czarna herbata z tymiankiem. Kierując się radą Olgi Fabuljan, autorki książki "Stewia...

  • Mało, chudo, kolorowo

    Nie tyj, unikaj tłuszczów zwierzęcych, zjadaj codziennie pół kilograma owoców i warzyw oraz dwa razy w tygodniu morską rybę. Taka dieta obniża ryzyko zawału serca nawet o 70 proc.

  • Mało, chudo, kolorowo

    Nie tyj, unikaj tłuszczów zwierzęcych, zjadaj codziennie pół kilograma owoców i warzyw oraz dwa razy w tygodniu morską rybę. Taka dieta obniża ryzyko zawału serca nawet o 70 proc.

  • Stan zapalny. Co pomaga, a co nasila?

    Przewlekły stan zapalny może rozwijać się w organizmie wiele lat i wywołać poważne choroby (np. Hashimoto). Możesz go powstrzymać jedząc dobre dla zdrowia produkty i unikając szkodliwych.

  • Kilka mitów na temat zdrowego jedzenia

    Dobra dieta zmienia styl życia na zdrowszy - zapewniają eksperci. Musimy jednak pamiętać, że każdy organizm ma indywidualne potrzeby. Oto kilka rad, jak ulepszyć nasze codzienne odżywianie.