• Informacje na temat:

    gotowanie mlodych ziemniakow

Artykuły na temat: gotowanie mlodych ziemniakow
  • Ekspert Rewii radzi: Hanna Szymkiewicz – doświadczona mistrzyni kulinarna

  • Jak gotować i podawać młode ziemniaki?

    Gwarancja smaku oraz idealnej konsystencji: Młode ziemniaki gotuj w skórce. Zalewaj...

  • Młode ziemniaki nie wymagają obierania ze skórki, która zawiera sporo witamin.

  • ✓Młode ziemniaki świetnie smakują z kefirem, śmietaną lub jogurtem i dodatkiem startego świeżego ogórka, rzodkiewki, botwinki i...

  • Ziemniaki dla cukrzyków

    ​Mamy dobrą wiadomość dla osób z cukrzycą! Można jeść ziemniaki bez ograniczeń - pod warunkiem, że odpowiednio je przygotujemy.

  • Ziemniaki nie zawsze zdrowe?

    ...przygotować na obiad. Solaniny nie neutralizuje wysoka temperatura pieczenia, smażenia ani gotowanie. Objawy zatrucia solaniną to biegunka, ból brzucha, wymioty, mdłości. Zobacz także:

  • Czas na młode ziemniaki

    Są pyszne i nie wymagają skomplikowanych przygotowań. Nie przegap sezonu!

  • Jak przygotować pyszne ziemniaki?

    Podpowiadamy, jak przygotować ziemniaki, by zachwycały smakiem.

  • Nareszcie młode warzywa

    N​ajsmaczniejsze są u progu lata: świeża botwinka, jędrna marchewka, krzepka kalarepka, młody bób, szczaw czy ziemniaki kuszą smakiem i są niezwykle zdrowe.

  • Młode warzywa

    .... Wlej wodę (powinna przykryć gołąbki), dodaj listek laurowy, kilka ziaren ziela angielskie-go oraz pieprzu i duś na małym ogniu 30-40 minut. Barszcz z mlodych buraczków Składniki na 3-4 porcje...

Wideo na temat: gotowanie mlodych ziemniakow
  • Gołąbki na trzy sposoby

    W kuchni "Dzień Dobry TVN" Andrzej Polan przygotował gołąbki na trzy sposoby: z młodej kapusty z ziemniakami, z rzymskiej sałaty z indykiem oraz z kiszonej kapusty z wieprzowiną. Kucharz pokazał również co zrobić, aby kapusta podczas gotowania nie straciła swojego koloru. Źródło:Dzień Dobry TVN Dostawca: x-news

  • Przepis na batony rabarbarowe

    Jakie przysmaki zabrać ze sobą na majówkowy piknik? W kuchni „Dzień Dobry TVN” kucharz Andrzej Polan i wokalistka Maja Hyży przedstawili pomysły na szybkie potrawy idealne na spontaniczny wiosenny wypad. - Możemy przygotować coś z rzeczy, które kupujemy jako półprodukty, np. z ciasta francuskiego – powiedział Polan. - Zdarza się, że zaglądam do restauracji podczas podróży, ale często gotuję ze względu na moich synów. Jem wszystko, tak jak i moi synowie – stwierdziła Hyży. Wspólnie...