• Informacje na temat:

    galaretka miesna

Artykuły na temat: galaretka miesna
  • Terina w galaretce

    Jeśli chcesz zabłysnąć, przyjmując gości, podaj im tę wykwintną przystawkę.

  • Pięć powodów, dla których warto jeść czerwone porzeczki

    Soki, lody, ciasta, torty, kremy, tartaletki, dżemy, galaretki, koktajle, a nawet dressing sałatkowy oraz glazura do mięsnej pieczeni – aż tyle jest w stanie zdziałać niewielka i zupełnie niepozorna czerwona porzeczka. A żeby było jeszcze ciekawej, jej kulinarne możliwości to zaledwie początek długiej listy zalet, jakie w sobie kryje. Co jeszcze, poza plejadą nieznanych dotąd kompozycji smakowych możemy zyskać wprowadzając czerwone porzeczki do codziennego menu?

  • Daj się zaskoczyć MAGGI!

    Przyprawy w płynie MAGGI nie trzeba nikomu przedstawiać! Ale czy wiesz, że dzięki niej podkreślisz smak nie tylko tradycyjnych zup? Przyprawa w płynie MAGGI ma zdecydowanie więcej różnorodnych zastosowań i idealnie sprawdzi się w przypadku większości naszych kulinarnych pomysłów na przykład na drugie dania! Możemy dodawać ją do sosów, potraw mięsnych, warzywnych, marynat czy dipów… Możliwości jest naprawdę wiele. Zainspiruj się naszymi propozycjami, daj się zaskoczyć i odkryj nowe oblicze...

  • Pomysłowe grillowanie z marką WINIARY!

    Z utęsknieniem wyczekujemy ciepłych dni pełnych okazji do wspólnego odpoczynku na świeżym powietrzu. Podczas sprzyjającej pogody za oknem, najchętniej wybieramy spotkania przy grillu, w towarzystwie rodziny czy przyjaciół. Wbrew pozorom jednak kiełbasa, karkówka czy mięsne szaszłyki to niejedyne potrawy, jakie możemy przygotować na ruszcie! Warto podczas tegorocznego sezonu poeksperymentować ze smakami i przyrządzić na grillu również wiele nowych, dotychczas nieprzygotowywanych potraw z...

  • Odkryj swoją kulinarną osobowość z limitowaną edycją etykiet przyprawy MAGGI!

    Przyprawa w płynie MAGGI od ponad 120 lat towarzyszy nam w codziennej kuchni. Już kilka jej kropel wystarczy, aby nasze potrawy nabrały niepowtarzalnego smaku i aromatu. Możemy dodawać ją do zup, sosów, dań mięsnych, warzywnych, marynat czy dipów… Możliwości jest naprawdę wiele. Nieważne czy dopiero stawiasz pierwsze kroki w gotowaniu czy jesteś już kulinarnym ekspertem, MAGGI jest dla wszystkich! Teraz przyprawa dostępna jest z 3 wyjątkowymi, limitowanymi etykietami. Wybierz tę, która...

  • Trochę zapomniany, króluje w przetworach, ale nie tylko.

  • Zapomniany agrest

    Trochę zapomniany, króluje w przetworach, ale nie tylko. Agrest jest przede wszystkim najzdrowszym z owoców!

  • Granaty: Jak kupować i sprytnie obierać

    Zawierają trzykrotnie więcej polifenoli niż zielona herbata czy czerwone wino. Chronią przed nowotworami, spowalniają procesy starzenia się skóry, obniżają ciśnienie, pomagają zwalczać objawy menopauzy, do tego... są po prostu przepyszne! Zobacz, jak kupować i obierać granaty.

  • Aby szybko wydobyć z owocu soczyste pesteczki, ponacinaj granat w 6 miejscach, prowadząc nóż od korony do miejsca, gdzie owoc łączył się z gałązką. Następnie...

  • Produkty zawierające chemiczne dodatki, mogą zaszkodzić zdrowiu. Dlatego warto je poznać i... jeść ich jak najmniej.